If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи сваляш прибора дето показва температурата, и извърташ показанията малко обратно по часовниковата където ти стои обикновенно стрелката, слагаш там 90-то, и си бомба - хем ще даваш актуални мнения, хем ще разбереш че няма нищо по приятно от чуството за порядък.....то даже е много по приятно, отколкото съществуването на порядък.....
Пхахах, ти сигурно вече си я свършил тая, че като те гледам белиссимата за има-няма месец няколко пъти я разглоби и я сглоби
Нов термостат Behr, стрелката на прибора за температурата варираше между 80 и 100 градуса. Закачихме на тестер и в движение измерихме интервал от 89 до 100.6 градуса. Просто показателят не беше точен. Към 100 градуса се пускаше перката на 1-ва степен. Сега май трябва да сменям уреда, но и така да карам, не се притеснявам.
Антифризът ми е син, paraflu или нещо такова. Отзиви- нямам.
Нов термостат Behr, стрелката на прибора за температурата варираше между 80 и 100 градуса. Закачихме на тестер и в движение измерихме интервал от 89 до 100.6 градуса. Просто показателят не беше точен. Към 100 градуса се пускаше перката на 1-ва степен. Сега май трябва да сменям уреда, но и така да карам, не се притеснявам.
Антифризът ми е син, paraflu или нещо такова. Отзиви- нямам.
И защо мислиш че проблема е в уреда а не в датчика който отчита температурата и между другото тази температура която сте измерили също се отчита от датчика но в повечето случаи е друго крачето на датчика от където се взима напрежението за уреда а причина за неправилното отчитане може да е лоша връзка в някоя от връзките докато стигне напрежението до таблото.
Пхахах, ти сигурно вече си я свършил тая, че като те гледам белиссимата за има-няма месец няколко пъти я разглоби и я сглоби
Не бе, не съм го правил това, просто се бъзикам....при мен отчита почти нормално, иначе си прав че само двг-то още не съм свалил......скрепих яко връзката човек - автомобил.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Не бе, не съм го правил това, просто се бъзикам....при мен отчита почти нормално, иначе си прав че само двг-то още не съм свалил......скрепих яко връзката човек - автомобил.....
И защо мислиш че проблема е в уреда а не в датчика който отчита температурата и между другото тази температура която сте измерили също се отчита от датчика но в повечето случаи е друго крачето на датчика от където се взима напрежението за уреда а причина за неправилното отчитане може да е лоша връзка в някоя от връзките докато стигне напрежението до таблото.
Ами да, точно че се отчита отново от датчика, същия който го четяхме и с компютъра. Разликата беше между показанието на датчика и това на уреда, следователно уреда бърка. Къде бърка, не знам, като пробвам с уред, който не бърка бързо ще се разбере дали се губи сигнал по жицата или в самия уред.
Бихте ли ми писали каква трябва да е нормалната работна температура за двигателя на алфа ромео 156, 2.4 JTD, 136 hp. При мен стрелката стои непрекъснато точно в средата между 50 и 90 градуса. Благодаря!
Нормалната работна температура за тези ДВГ-та е 90 градуса.
Твоя виждам,че поддържа 70 и вероятно имаш проблем с термостата.
Консултирай се със серзиз.Успех
прочетох всичко дотук и няма двама досега да са написали едно и също твърдение.... Моята кола сега лятото еагрява до чертичката преди 90 градуса... без климатик! Много рядко съм виждал стрелката на около 80 градуса
Моята работеше на около 70/75!При по-натоварено движение достигаше 90.При пускане по енерция за около 500 метра ми падаше на 65!Смених термостата и сега държи постоянна температура от 90!
Така , и аз си мислех ,че имам проблем с термостата и температурата на колата ,(2,4ЖТД). Смених 3бр термостати различни марки ,защото знаем ,че се продават много фалшиви такива. След третия термостст сложих такъв от рено 5 в маркуча и познайте какъв беше резултата. Стрелката все така си стои малко над 70гр. А антифриза измерих с термомеър който показа точно 78гр. дори след 15мин работа на място температурата си стои същата.
Стрелката все така си стои малко над 70гр. А антифриза измерих с термомеър който показа точно 78гр. дори след 15мин работа на място температурата си стои същата.
При 156 тази чертичка е 80гр.След като смених термостата, стои на 90гр.
Интересна работа! При един приятел положението е същото като при теб. Вече не знам какво да мисля. Аз ли не случвам на термостати или пущината неще да загрява повече. А иначе ето какво дават в аутодатата.
Comment